search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Οι αδελφοί Κοέν πρόεδροι του Φεστιβάλ των Καννών

20.01.2015 10:05
Οι αδελφοί Κοέν πρόεδροι του Φεστιβάλ των Καννών  - Media

Ένα από τα πιο διάσημα καλλιτεχνικά δίδυμα, οι σκηνοθέτες και Τζόελ και Ίθαν Κοέν, θα είναι φέτος πρόεδροι στο 68ο  Φεστιβάλ των Καννών, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 20 Μαΐου.

                 Ένα από τα πιο διάσημα καλλιτεχνικά δίδυμα, οι σκηνοθέτες και Τζόελ και Ίθαν Κοέν, θα είναι φέτος πρόεδροι στο 68ο  Φεστιβάλ των Καννών, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 20 Μαΐου.
                   Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που θα έχει δικέφαλη προεδρία. Βέβαια, στην περίπτωση τους, μπορεί να είναι δύο, αλλά πάνε συνήθως ως «πακέτο».
                 «Είμαστε πολύ τυχεροί που θα επιστρέψουμε στις Κάννες», δήλωσαν οι σκηνοθέτες του «Fargo» και του «Μπάρτον Φινκ». Να θυμίσουμε ότι έχουν βραβευτεί με τον Χρυσό Φοίνικα το 1991 για την ταινία «Barton Fink» και με το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής το 2013 με το «Inside Llewyn Davis».  
                     Αυτή την περίοδο βρίσκονται στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας με τίτλο «Χαίρε Καίσαρ» με πρωταγωνιστές τους Τζόρτζ Κλούνεΐ , Κριστόφ Λαμπέρ και Σκάρλετ Γιόχανσον. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10