22/09/2019 22:54:25

Μέσα Ενημέρωσης από όλο τον κόσμο στην Αθήνα για την εκλογική μάχη

Μέσα Ενημέρωσης από όλο τον κόσμο στην Αθήνα για την εκλογική μάχη - Media

Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου θα βρεθούν στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο αλλά και σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, καλύπτοντας την κρίσιμη εκλογική μάχη της ερχόμενης Κυριακής.
 
Εκπρόσωποι των 22 μεγαλύτερων ειδησεογραφικών πρακτορείων στον κόσμο, 53 τηλεοπτικών σταθμών και 20 ραδιοφωνικών. Το ενδιαφέρον φαίνεται ότι θα ξεπεράσει και αυτό των εκλογών του 2012, οπότε συνολικά είχαν διαπιστευθεί 640 εκπρόσωποι των ΜΜΕ ενώ και εκπρόσωποι ξένων πρεσβειών έχουν ζητήσει να παρακολουθήσουν τη ροή των αποτελεσμάτων.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τους 450 φτάνουν οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και όσο πλησιάζει η εκλογική Κυριακή τόσο ανεβαίνει ο αριθμός των ρεπόρτερ που θα καλύψουν την εκλογική μάχη. Κύριο χαρακτηριστικό του υψηλού ενδιαφέροντος είναι το γεγονός ότι από τους 450 δημοσιογράφους οι 250 είναι δημοσιογράφοι από ξένα ΜΜΕ ενώ υπάρχουν και 100 ανταποκριτές Ξένου Τύπου που βρίσκονται μόνιμα στην Ελλάδα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από 37 χώρες προέρχονται οι ξένοι δημοσιογράφοι, από την Ευρώπη αλλά και από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ρωσία, το Μεξικό, την Ν. Αφρική και την Αίγυπτο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.