search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:56
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα αφοπλίσουμε την αστυνομία – Θα την εξοπλίσουμε υλικοτεχνικά και θεσμικά

20.01.2015 15:40
ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα αφοπλίσουμε την αστυνομία – Θα την εξοπλίσουμε υλικοτεχνικά και θεσμικά - Media

Σε συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύθηκε πως όχι μόνο δεν θα αφοπλίσει την αστυνομία, αλλά θα την εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά.

Σε συνάντηση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύθηκε πως όχι μόνο δεν θα αφοπλίσει την αστυνομία, αλλά θα την εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά.

Σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα, με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «όχι μόνο δεν θα αφοπλίσει την αστυνομία αλλά θα την εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, διασφαλίζοντάς την από τους κινδύνους που διατρέχει».

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους Δημήτρη Τσουκαλά, υποψήφιο στην Β’ Αθήνας και Τάσο Μαυρόπουλο, συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του κόμματος και υποψήφιο στη Β’ Αθήνας, ζητήθηκε από τους Αστυνομικούς «Να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Τα περί αφοπλισμού της Αστυνομίας είναι μία προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους Αστυνομικούς, όσο και την κοινωνία. Η κυβέρνηση «ρίχνει τη μπάλα έξω από το γήπεδο» για να μην απολογηθεί για τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των αποδοχών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και την απαξίωση των Υπηρεσιών.»

Το προεδρείο της ομοσπονδίας των Αστυνομικών, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μέχρι σήμερα απαξιωτική στάση των κυβερνήσεων απέναντι στους Αστυνομικούς και τα προβλήματά τους και κατέθεσαν το διεκδικητικό τους πλαίσιο.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δήλωσε ότι θέση του κόμματος που έχει εκφραστεί στη Βουλή, είναι η πλήρης υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά την αποκατάσταση των αποδοχών των ενστόλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:55