search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:51
MENU CLOSE

Η Ρουθ Έλις ζωντανεύει στο «Αγγέλων Βήμα»

20.01.2015 22:00
Η Ρουθ Έλις ζωντανεύει στο  «Αγγέλων Βήμα» - Media

Το καλοκαίρι του 1953, η Ρουθ Έλις, ιδιοκτήτρια ενός διάσημου κλαμπ και μητέρα δύο παιδιών, ερωτεύεται τον διάσημο οδηγό αυτοκινήτων Ντέιβιντ Μπλέικλι.

Το καλοκαίρι του 1953, η Ρουθ Έλις, ιδιοκτήτρια ενός διάσημου κλαμπ και μητέρα δύο παιδιών, ερωτεύεται τον διάσημο οδηγό αυτοκινήτων Ντέιβιντ Μπλέικλι. Η συνάντησή τους οδηγεί σ’ έναν θυελλώδη έρωτα με προσβολές, καβγάδες και πολύ αλκοόλ, καθώς φλερτάρουν επικίνδυνα και οι δύο με τα όρια της αντοχής τους.

Μέχρι που η Ρουθ μαθαίνει για την παράλληλη σχέση του με άλλη γυναίκα και τον σκοτώνει. Αυτή είναι η αληθινή ιστορία αγάπης και πάθους που συγκλόνισε την κοινωνία του μεταπολεμικού Λονδίνου.

Η Ρουθ Έλις ήταν η τελευταία γυναίκα που απαγχονίστηκε στη Βρετανία μετά τη θανατική της καταδίκη το 1955 για την εν ψυχρώ δολοφονία του άπιστου εραστή της. Μια γυναίκα που ονειρευόταν τη δόξα μιας κινηματογραφικής σταρ, η οποία ήρθε στη ζωή της με έναν τρόπο που ποτέ δεν φανταζόταν.

Το τελευταίο έργο της Βρετανίδας συγγραφέως Αμάντα Γουίτινγκτον «Χορεύοντας στην ομίχλη» αναλαμβάνει να «ζωντανέψει» στη σκηνή με ήχους τζαζ και μπλουζ, σε πανελλήνια πρώτη και στην πρώτη της συνεργασία με το θέατρο Αγγέλων Βήμα, η Ομάδα Γέφυρα, γνωστή από την περσινή της επιτυχία με την παράσταση «MIKRASIA». Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι: Ελένη Δαφνή, Μάνθος Καλαντζής και Ειρήνη Γραμματικοπούλου. Τη μετάφραση του έργου υπογράφει ο Αντώνης Γαλέος, ενώ τη σκηνοθεσία ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος.

INFO Αγγέλων Βήμα (Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια), πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου, κάθε Σάββατο στις 19.30 και Κυριακή στις 21.00, 8-12 ευρώ, 210-5242212

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:48