search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Πεντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε το εννέα μηνών αδελφάκι του

21.01.2015 10:02
Πεντάχρονος πυροβόλησε και σκότωσε το εννέα μηνών αδελφάκι του - Media

Ένα νέο τραγικό περιστατικό σχετικό με την ανεξέλεγκτη κατοχή όπλων συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Ένα πεντάχρονο αγόρι σκότωσε με το όπλο της οικογένειας το εννέα μηνών αδελφάκι του.

 
Ένα νέο τραγικό περιστατικό σχετικό με την ανεξέλεγκτη κατοχή όπλων συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Ένα πεντάχρονο αγόρι σκότωσε με το όπλο της οικογένειας το εννέα μηνών αδελφάκι του σε σπίτι στο Μιζούρι.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία το αγόρι βρήκε σε ένα συρτάρι το όπλο του παππού του πυροβόλησε και χτύπησε στο κεφάλι το εννέα μηνών αδελφάκι του που βρισκόταν στην κούνια του.
 
Η μητέρα των παιδιών βρισκόταν στην κουζίνα όταν άκουσε ένα δυνατό θόρυβο, έτρεξε στο σαλόνι όπου ήταν τα τρία από τα 4 παιδιά της, ένα από τα παιδιά της έπαιζε με ένα άλλο όπλο για paintball. Μόλις συνειδητοποίησε τη συνέβη πήρε αμέσως την αστυνομία ζητώντας βοήθεια, νομίζοντας ότι το παιδί της είχε χτυπηθεί από σφαιρίδιο του paintball.
 
Στη συνέχεια συνειδητοποίησε την τραγωδία. Η αστυνομία είπε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για τραγικό περιστατικό και δεν υπήρχε πρόθεση και πρόσθεσε ότι υπήρχαν κι άλλα όπλα στο σπίτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:23