search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:40
MENU CLOSE

Λειτουργούν ξανά τα δημόσια ΚΤΕΟ με πρωτοβουλία της Δούρου

21.01.2015 17:11
Λειτουργούν ξανά τα δημόσια ΚΤΕΟ με πρωτοβουλία της Δούρου - Media

Το πρώτο βήμα για την επαναλειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ στην Αττική, κάνει η περιφέρεια Αττικής καθώς με απόφαση της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, τίθεται σε λειτουργία το ΚΤΕΟ Χολαργού.

 
Το πρώτο βήμα για την επαναλειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ στην Αττική, κάνει η περιφέρεια Αττικής καθώς με απόφαση της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, τίθεται σε λειτουργία το ΚΤΕΟ Χολαργού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της περιφέρειας το ΚΤΕΟ Χολαργού «επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία, μετά από δύο χρόνια αναίτιας και επιζήμιας, για τα έσοδα του Δημοσίου, αναστολής των βασικών του λειτουργιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιφέρειας Αττικής:

Αύριο, Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, στις 10.30 η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου πρόκειται να επισκεφθούν το ΚΤΕΟ Χολαργού (Λ. Μεσογείων) το οποίο με δαπάνη της Περιφέρειας επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία, μετά από δύο χρόνια αναίτιας και επιζήμιας, για τα έσοδα του Δημοσίου, αναστολής των βασικών του λειτουργιών.
 
Η επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού, που έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την αναβάθμιση του μηχανολογικού και μηχανογραφικού του εξοπλισμού, υλοποιεί προγραμματική δέσμευση της νέας Περιφερειακής Αρχής.
 
Η Περιφερειακή Αρχή από την ανάληψη της ευθύνης της διοίκησης της Περιφέρειας την 1η Σεπτεμβρίου, έχει θέσει ως στόχο της την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Χολαργού καθώς και όλων των δημόσιων ΚΤΕΟ Αττικής (Ελληνικού, Μάνδρας, Μεγάρων και Αναβύσσου). Και τούτο γιατί τα δημόσια ΚΤΕΟ, τα οποία εμπιστεύονται οι πολίτες λόγω του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, συνιστούν σημαντικό οικονομικό πόρο της Περιφέρειας Αττικής και εργαλείο άσκησης κοινωνικής πολιτικής και μάλιστα σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία. Συγκεκριμένα τα έσοδα από τους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων είναι σημαντικά και καταδεικνύουν την οικονομική δυναμική της λειτουργίας των ΚΤΕΟ.
 
Τη δυναμική αυτή επιδιώκει να θέσει η Περιφέρεια Αττικής στην υπηρεσία της κοινωνικής της πολιτικής, μέσα από την διεκδίκηση των εσόδων από τους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων. Παράλληλα, η Περιφέρεια Αττικής διεκδικεί σχετική νομοθετική ρύθμιση προκειμένου οι Περιφέρειες, που εκ του ρόλου τους βρίσκονται εγγύτερα στον πολίτη, να καθορίζουν το τιμολόγιο των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα δημόσια ΚΤΕΟ προς τους πολίτες.
 
Το ΚΤΕΟ Χολαργού, πιστοποιημένο κατά ISO 9001, θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες του στους πολίτες από τις 2 Φεβρουαρίου 2015, μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων δοκιμών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:40