28/01/2020 21:16:22
22.1.2015 / ΠΟΝΤΙΚΙ ART

Εταιρεία Σκηνοθετών κατά Μάρκαρη!

Εταιρεία Σκηνοθετών κατά Μάρκαρη! - Media
 
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Η Εταιρία Σκηνοθετών με επιστολή της αναφέρει ότι «το σκεπτικό της επιστολής του κ. Μάρκαρη επιβεβαιώνει μεν σε μεγάλο βαθμό τις πάγιες θέσεις της Ε.Ε.Σ. σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά τα τελευταία έτη το Ε.Κ.Κ., από την άλλη όμως εμπεριέχει σχόλια στα όρια της γραφικότητας, τα οποία εκτιμούμε ότι στηρίζουν τελικά ένα παιχνίδι εντυπώσεων εις βάρος των μελών του Δ.Σ. του Κέντρου.»

Επίσης, ζητάει  από τον υπουργό Πολιτισμού την διενέργεια έκτακτου οικονομικού ελέγχου στο Ε.Κ.Κ. σύμφωνα με την διάταξη του Νόμου 3905/2010 Αρθρο 11, Παράγραφος 4. 
 
Να σημειωθεί, ότι είχε προηγηθεί η μήνυσή του προέδρου της Εταιρείας Σκηνοθετών κ. Χ.Παπαδόπουλου, ο οποίος καταγγέλλει «αθέμιτες και μη νόμιμες παρεμβάσεις του Υπουργού προς τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ. και τον ίδιο τον κ. Μάρκαρη ως Πρόεδρο αυτού, καθώς και το ότι ο Υπουργός ευνοεί με τη στάση του στο θέμα του διορισμού νέου Γενικού Διευθυντή του Ε.Κ.Κ. τη συγκάλυψη των καταγγελλομένων οικονομικών ατασθαλιών και τη συνέχιση φαινομένων κακοδιαχείρισης.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.