search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

08.09.2010 15:55
Παραιτήθηκε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός  - Media

Την παραίτηση του από την προεδρεία του Παναθηναϊκού υπέβαλλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Με γραπτή δήλωση του ο κύριος Κωνσταντόπουλος δήλωσε ότι  «μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αυτονόητη η παραίτησή μου. Εύχομαι την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού, όπως την αξίζει η ιστορία και ο κόσμος του, με αγωνιστικές επιτυχίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την εξυγίανση του αθλήματος και την αντιμετώπιση της βίας».

Την παραίτησή του από την προεδρία του Παναθηναϊκού υπέβαλλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Με γραπτή δήλωση του ο κύριος Κωνσταντόπουλος επισημαίνει ότι:  «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αυτονόητη η παραίτησή μου. Εύχομαι την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού, όπως την αξίζει η ιστορία και ο κόσμος του, με αγωνιστικές επιτυχίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την εξυγίανση του αθλήματος και την αντιμετώπιση της βίας».

Νωρίτερα, οι Πατέρας και  Βγενόπουλος δεν δέχτηκαν την δωρεάν προσφορά του 25% από τον Γ. Βαρδινογιάννη, αλλά θα αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών μέσω αύξησης του  μετοχικού κεφαλαίου το καλοκαίρι. Ο Πατέρας αναλαμβάνει εκ νέου πρόεδρος και οι 3 άνδρες μοίρασαν μετά τη συνάντηση κοινή δήλωση:

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μία νέα εποχή  πολυμετοχικότητας. Οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Πατέρας και Βγενόπουλος, διευκρίνισαν όλα τα σημεία με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Επανέρχεται  ως πρόεδρος της ΠΑΕ ο κ. Πατέρας, η δωρεά δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει  στη λήξη της περιόδου. Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με συμμετοχή  όλων. Ευχαριστούμε τον κύριο Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49