search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Οι τρεις νύχτες φλογερού πάθους του Χουάν Κάρλος με την νταντά (Photos)

22.01.2015 18:14
Οι τρεις νύχτες φλογερού πάθους του Χουάν Κάρλος με την νταντά (Photos) - Media

Όλα ξεκίνησαν το 1956, όταν η μητέρα της 20χρονης Ιγκρίντ, Λίλιαν, συνάντησε τον βασιλιά του Βελγίου για την πρόσληψή της ως νταντά των παιδιών του.

 
Όλα ξεκίνησαν το 1956, όταν η μητέρα της 20χρονης Ιγκρίντ, Λίλιαν, συνάντησε τον βασιλιά του Βελγίου για την πρόσληψή της ως νταντά των παιδιών του σε ένα κάστρο, όπου ήταν εξόριστος εφόσον ο δικτάτορας Φράνκο είχε αναλάβει την εξουσία.

Εκεί γνώρισε η Λίλιαν τον έφηβο πρίγκιπα Χουάν Κάρλος και ερωτεύτηκαν πλατωνικά.

Τον Δεκέμβριο του 1966, η πλέον 33 ετών Λίλιαν πηγαίνει διακοπές στην Κόστα ντελ Σολ, ελπίζοντας να τον συναντήσει ξανά. Ο 28χρονος Χουάν Κάρλος είχε παντρευτεί την Σοφία Γλίξμπουργκ και είχε αποκτήσει δυο κόρες – την Κριστίνα και την Έλενα.

Ο Χουάν και η Σοφία

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Λίλιαν στον συμβολαιογράφο της, συνάντησε τον Χουάν Κάρλος σε κλαμπ της περιοχής και πέρασε μαζί του τρεις νύχτες φλογερού πάθους σε ένα μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο.

Η Λίλιαν και η Ιγκρίντ

Ύστερα από λίγες μέρες, η Λίλιαν διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος και εκμυστηρεύθηκε σε δύο νοσοκόμες την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού. Εκείνες της πρότειναν να κάνει έκτρωση γιατί μπορεί να το μάθαινε ο Φράνκο και να διέτρεχε κίνδυνο. «Ωστόσο, αρνήθηκα να απαλλαγώ από το μωρό του ανθρώπου που ήταν η ''αγάπη της ζωής μου''».

Το 2011, η Ιγκρίντ, ο καρπός του πάθους της Λίλιαν και του Κάρλος , επέκρινε τον Κάρλος διότι είδε εικόνες από το σαφάρι του στη Νότια Αφρική, όπου σκότωσε έναν ελέφαντα. Η Λίλιαν δεν το άντεξε αυτό:

«Η Ιγκριντ μου έδειξε μια  εφημερίδα που ανέφερε ότι ο Χουάν Κάρλος είχε σκοτώσει έναν ελέφαντα. Εξήγησα στην κόρη μου ότι δεν πρέπει να πιστεύει τον Τύπο γιατί αυτός είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τον ξέρω πολύ καλά είναι ο πατέρας σου» όπως ανέφερε στον συμβολαιογράφο της.

«Φυσικά και την πιστεύω. Αν μετά από 45 χρόνια, τώρα δεν μου λέει την αλήθεια, τότε θα πηδήξω στον γκρεμό» δήλωσε στην Daily Mail η Ιγκρίντ και πρόσθεσε:«Το μόνο που θέλω είναι να πάρω το επώνυμό του. Εχω τη δική μου ζωή, δεν έχω ανάγκη τα χρήματά του».

Ο Χουάν Κάρλος έχει το περιθώριο 12 ημερών για να απαντήσει στο δικαστήριο αν δέχεται να υποβληθεί σε τεστ DNA. Σε περίπτωση που αρνηθεί, ο δικαστής μπορεί να δώσει τέλος στην υπόθεση δικαιώνοντας την Ιγκρίντ.

Η Ιγκρίντ σήμερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32