search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:53
MENU CLOSE

Ένα καρφί από την Ντόρα για τον Σαμαρά… να με το συμπάθιο

23.01.2015 22:00
oldphotos22271081422031468.jpg

Η ακροδεξιά στροφή του επικοινωνιακού επιτελείου του Αντώνη Σαμαρά και οι γραφικές εμφυλιοπολεμικές κορώνες του Μάκη Βορίδη…

Η ακροδεξιά στροφή του επικοινωνιακού επιτελείου του Αντώνη Σαμαρά και οι γραφικές εμφυλιοπολεμικές κορώνες του Μάκη Βορίδη – που θυμήθηκε τα φυσεκλίκια των παππούδων του – σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του κεντροδεξιού προφίλ της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να τεθούν επί τάπητος την επομένη των εκλογών, ανεξάρτητα από το εάν ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει καταγάγει μια υπερήφανη ήττα στη σημειολογία των αριθμών.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, άλλωστε, που παίζει στα δάχτυλα το πολιτικό παιχνίδι, ήταν περισσότερο από ξεκάθαρη κατά την κεντρική προεκλογική της ομιλία παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και πλέον των 3.000 πολιτών αλλά και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ντ. Μπακογιάννη, στην ομιλία της, επέλεξε να αναφερθεί στο ελάχιστο δυνατό στον αρχηγό του κόμματος και του επιφύλαξε εν μέσω χειροκροτημάτων ένα προσωπικό «καρφί» από τα παλαιά. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Εάν το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ολοκληρωθεί, σήμερα, φίλες και φίλοι, δεν θα ήμασταν σε αυτήν την κρίση».

Καθόλου τυχαία, όπως λένε, δεν ήταν και η επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη να την προλογίσει η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει: «Από τις ελάχιστες καταθέσεις που έχω, δεν αποσύρω ούτε ένα ευρώ», δίνοντας σαφέστατη απάντηση στον τρομολάγνο Άδωνι Γεωργιάδη, η ακροδεξιά και φοβική στρατηγική του οποίου έγινε ευαγγέλιο για το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού.

Σε όσους πάντως ρωτούν ή και αδημονούν για το εάν θα βγουν τα μαχαίρια στη Νέα Δημοκρατία μετά τη διαφαινόμενη εκλογική ήττα από την Αριστερά, οι καλά γνωρίζοντες απαντούν ότι το θέμα δεν είναι να βγουν τα μαχαίρια, αλλά να βγει η πεφωτισμένη Δεξιά μπροστά από την Ακροδεξιά του σεμέν.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:53