search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:25
MENU CLOSE

Μικροεπεισόδια σε εκλογικά τμήματα

25.01.2015 10:54
Ευτυχώς που υπήρχε και ο Πάπας! Δείτε τη λίστα των προσώπων της χρονιάς των δημοσιογράφων του AFP - Media

Επεισόδιο σημειώθηκε στο  2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης στον Πειραιά όταν ένας νεαρός γρονθοκόπησε εκλογικό αντιπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής». Επίσης επίθεση από ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων κατήγγειλλε ότι δέχθηκε ο υποψήφιος βουλευτής   της Β’Αθήνας Ν. Κουράκος , έξω το 5ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης.

Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε στο  2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης στον Πειραιά όταν ένας νεαρός μπήκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου και γρονθοκόπησε εκλογικό αντιπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής». Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή και διέφυγε.
 
Επίθεση από ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων κατήγγειλλε ότι δέχθηκε ο υποψήφιος βουλευτής   της Β’Αθήνας Ν. Κουράκος , έξω το 5ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης, όπου πήγαινε να ψηφίσει μαζί με τον πατέρα του. Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρει πως οι δράστες τον γρονθοκόπησαν, αλλά πρόλαβε να αναγνωρίσει έναν εκ των νεαρών που του επιτέθηκαν. Στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Πετρούπολης για να καταθέσει μήνυση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:25