search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:29
MENU CLOSE

Το «Π» στο Ζάππειο – Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις εκλογές (Photos)

25.01.2015 15:19
Το «Π» στο Ζάππειο – Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις εκλογές (Photos) - Media

Παγκόσμιο είναι το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα των εκλογών καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία 990 δημοσιογράφοι – εκ των οποίων οι 741 είναι ξένοι ανταποκριτές από 45 και πλέον χώρες – έχουν διαπιστευθεί στο Ζάππειο για να καλύψουν τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση.

Παγκόσμιο είναι το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα των εκλογών καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία 990 δημοσιογράφοι – εκ των οποίων οι 741 είναι ξένοι ανταποκριτές από 45 και πλέον χώρες – έχουν διαπιστευθεί στο Ζάππειο για να καλύψουν τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση. Αν σε αυτούς προσθέσουμε τους παρατηρητές και και τους εκπροσώπους διπλωματικών αντιπροσωπειών τότε ο συνολικός αριθμός των διαπιστευμένων φτάνει τους 1015, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.
 
Ειδικότερα, από τους 741 ξένους δημοσιογράφους, οι 590 έφτασαν στην Αθήνα από κάθε γωνιά της γης για να μεταδώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι πιο πολυπληθής δημοσιογραφική ομάδα είναι η Ισπανική με 101 άτομα, ακολουθόύν οι Βρετανοί με 94 και οι Γερμανοί με 70. Στις δύο μεγάλες αίθουσες τύπου φιλοξενούνται ακόμη δημοσιογράφοι από την Ιαπωνία (33 τον αριθμό), το Μεξικό, την Κούβα, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Αίγυπτο, την Τουρκία ακόμη και το Εκουαδόρ.    
 
Το Ποντίκι βρίσκεται στο Ζάππειο για να σας μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το κέντρο τύπου.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:29