search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:23
MENU CLOSE

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα ανοίξει η ΕΡΤ

25.01.2015 18:16
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα ανοίξει η ΕΡΤ - Media

Έξω από το Μέγαρο της ΝΕΡΙΤ βρέθηκε πριν λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε: « Θα τιμήσουμε την εντολή του ελληνικού λαού. ΄Ηρθα έξω από το Ραδιομέγαρο σε ένδειξη αλληλεγγύης  σε όσους δίνουν αγώνα επί τόσους πολλούς μήνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τιμήσει την υπόσχεση του στον ελληνικό λαό για να ανοίξει η ΕΡΤ». 

Έξω από το Μέγαρο της ΝΕΡΙΤ βρέθηκε πριν λίγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε: « Θα τιμήσουμε την εντολή του ελληνικού λαού. ΄Ηρθα έξω από το Ραδιομέγαρο σε ένδειξη αλληλεγγύης  σε όσους δίνουν αγώνα επί τόσους πολλούς μήνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τιμήσει την υπόσχεση του στον ελληνικό λαό για να ανοίξει η ΕΡΤ». Για την διαδικασία της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ η Ζωή επιφυλάχτηκε παραπέμποντας στις διαδικασίες που θα δρομολογήσει η νέα κυβέρνηση.

Να σημειώσουμε ότι απέναντι από την είσοδο του Ραδιομεγάρου και έξω από τα γραφεία της EΡT-open έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι με στόχο να «δεσμεύσουν» όπως λένε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει τη δέσμευση της. Επί τόπου έφτασε μια διμοιρία αστυνομικών, αλλά αποχώρησε μετά από λίγο.
 
Η φωτογραφία είναι από το ertopen.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19