search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36
MENU CLOSE

«Κονταροχτυπιούνται» ΚΙΔΗΣΟ – ΤΕΛΕΙΑ – Λεβέντης

25.01.2015 23:23
«Κονταροχτυπιούνται» ΚΙΔΗΣΟ – ΤΕΛΕΙΑ - Λεβέντης - Media

Ένα ιδιότυπο ντέρμπι διεξάγεται, με ενσωματωμένο το 80% των εκλογικών τμημάτων, με πρωταγωνιστές το ΚΙΔΗΣΟ, την Τελεία, και την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Ένα ιδιότυπο ντέρμπι διεξάγεται, με ενσωματωμένο το 80% των εκλογικών τμημάτων, με πρωταγωνιστές το ΚΙΔΗΣΟ, που δημιούργησε στις αρχές Ιανουαρίου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την Τελεία, ένα κόμμα που δημιούργησε από τη Στυλίδα ο δήμαρχος της πόλης και γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος και την Ένωση Κεντρώων του βετεράνου πλέον Βασίλη Λεβέντη.

Μάλιστα το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη λαμβάνει 5,1% στην Α΄Θεσσαλονίκης (δηλαδή μία μονάδα πάνω από το ΠΑΣΟΚ και περίπου 4 μονάδες πάνω από το ΚΙΔΗΣΟ), ενώ στην επικράτεια αγγίζει το 1,82%, όταν στις προηγούμενες εκλογές του Ιουνίου 2012 είχε περιοριστεί στο 0,28%.

Το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου περιορίζεται στο 2,44% και χωρίς την Αχαϊα (όπου υπάρχει μεγάλη παράδοση) και εκλογικές περιφέρειες της Κρήτης, εκτιμάται ότι θα ήταν στα ίδια ποσοστά με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Τέλος, το νεότευκτο κόμμα της Τελείας του Απόστολου Γκλέτσου αποσπά το 1,8% και δείχνει να έχει ιδιαίτερο πέρασμα στους ψηφοφόρους της περιφέρειας.

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36