search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Όργιο φημών για εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – Διαψεύδει το γραφείο τύπου

27.01.2015 14:40
Όργιο φημών για εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - Διαψεύδει το γραφείο τύπου - Media

Φουντώνουν οι φήμες στο διαδίκτυο το απόγευμα της Τρίτης  ότι επίκειται εντός της ημέρας ανακοίνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου με την οποία θα δηλώνει ότι αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μετά το συνέδριο που προσδιορίζεται για το Μάρτιο. 

 
Φουντώνουν οι φήμες στο διαδίκτυο το απόγευμα της Τρίτης  ότι επίκειται εντός της ημέρας ανακοίνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου με την οποία θα δηλώνει ότι αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μετά το συνέδριο που προσδιορίζεται για το Μάρτιο. 
 
Από το περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου πάντως διαψεύδονται αυτές οι φήμες και επισημαίνουν ότι βρίσκεται στο υπουργείο Εξωτερικών και προετοιμάζει μια αξιοπρεπή και ενδελεχής ενημέρωση στην νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου καθώς και την καταγραφή όλων των εκκρεμοτήτων και ενεργειών. 
 
Συνεργάτες του μάλιστα επισημαίνουν ότι έχει ήδη προσδιοριστεί για την Πέμπτη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος προκειμένου να προσδιοριστεί η στρατηγική του κόμματος και η πορεία ανασυγκρότησής του. Εκεί θα τεθεί και το ζήτημα της διαδοχής του Βενιζέλου και η διαδικασία, ώστε να μην υπάρξουν διαλυτικά φαινόμενα, όπως λένε στη Χαριλάου Τρικούπη.
 
Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να υπονοήσει ότι ανοίγει ο ίδιος το θέμα ηγεσίας με συντεταγμένο τρόπο, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το εκλογικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και την τελευταία θέση που κατέλαβε. 
 
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες περί αποχώρησης Βενιζέλου ανακυκλώνουν το στερεότυπο ότι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσουν η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ δεν αποκλείεται μια ομάδα από τον ηγετικό πυρήνα να προωθήσει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος θεωρείται άφθαρτος και ίδιας γενιάς με τον Αλέξη Τσίπρα και φανατικός πολέμιος του Γιώργου Παπανδρέου και των παπανδρεϊκών, που αποτελούν το "κόκκινο πανί" για την ηγετική ομάδα και επιχειρείται μάλιστα να σκαφτεί βαθιά τάφρος που θα εμποδίσει οποιαδήποτε απόπειρα πολιτικής "συγκόλλησης".
 
Τελικά το απόγευμα εκδόθηκε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ όπου διαψεύδονται, οι δήθεν ειδήσεις που, όπως λένε, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 
 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
 
 "Δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας.

Ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών. Όλα – συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας – θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό. Τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων." 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:02