search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:35
MENU CLOSE

Η ωραία Ελενα παίρνει τη σκυτάλη του υπουργείου Τουρισμού από την ωραία Ολγα

27.01.2015 15:20
Η ωραία Ελενα παίρνει τη σκυτάλη του υπουργείου Τουρισμού από την ωραία Ολγα - Media

Δημιουργείται παράδοση πλέον στο υπουργείο Τουρισμού, στην ηγεσία του να τοποθετείται μια γυναίκα με ιδιαίτερη παρουσία. Ετσι η Ελενα Κουντουρά, βουλευτής των ΑΝΕΛ, παίρνει τη σκυτάλη από την Ολγα Κεφαλογιάννη.
 

Δημιουργείται παράδοση πλέον στο υπουργείο Τουρισμού, στην ηγεσία του να τοποθετείται μια γυναίκα με ιδιαίτερη παρουσία. Ετσι η Ελενα Κουντουρά, βουλευτής των ΑΝΕΛ, παίρνει τη σκυτάλη από την Ολγα Κεφαλογιάννη της ΝΔ.
 
Η Ελενα Κουντουρά επανεξελέγη βουλευτής Α’ Αθήνας με τους ΑΝΕΛ. Ξεκίνησε την κοινοβουλευτική της διαδρομή ως βουλευτής της ΝΔ και στην συνέχεια ακολούθησε τον Πάνο Καμμένο στην ίδρυση του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 
                      Η Ελενα Κουντουρά σε διαφημιστική καμπάνια καλλυντικών


 
Η Ελενα Κουντουρά γεννήθηκε στην Αθήνα. Υπήρξε αθλήτρια στην Εθνική Ομάδα Στίβου και πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις ύψος και στα 100μ. με εμπόδια, με πανελλήνια ρεκόρ και διεθνείς διακρίσεις.  Εχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.           

Η επαγγελματικής διαδρομή της περιλαμβάνει διεθνή καριέρα στη βιομηχανία της μόδας την περίοδο 1984 -1996, ενώ υπήρξε εκδότρια περιοδικών με γυναικεία και κοινωνικά θέματα την περίοδο 1996-2003.
 
Η πολιτική διαδρομή της ξεκίνησε το 2004 οπότε και εκλέγεται βουλευτής στην Α’ Αθήνας με τη ΝΔ, ήταν μέλος επιτροπών Τουρισμού,Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 διαφώνησε με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, καταψηφίζοντας το Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους και διεγράφη με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.
 
Παρέμεινε ανεξάρτητη Βουλευτής και εν συνεχεία με άλλους 9 βουλευτές δημιούργησαν την πρώτη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος «Ανεξάρτητοι Ελληνες;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:34