search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:12
MENU CLOSE

Στρατούλης: Εγγυόμαστε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων (Video)

29.01.2015 08:58
Στρατούλης: Εγγυόμαστε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων (Video) - Media

Δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα  στην καταβολή των συντάξεων διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης.
 
«Σας διαβεβαιώνω ότι οι συντάξεις είναι εγγυημένες. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν θα τα αντιμετωπίζουμε άμεσα. Ήρθαμε για να διασφαλίσουμε τις συντάξεις και να σταματήσουμε τις μειώσεις» Εμείς ήρθαμε να ανακουφίσουμε τους συνταξιούχους» είπε, απαντώντας στις δηλώσεις του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά.
 
Ο Γιώργος Ρωμανιάς μιλώντας νωρίτερα στο Mega είχε πει. «Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα καταβολής συντάξεων δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε όμως θα βρούμε λύση».
 
Ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, με τη σειρά του διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την καταβολή συντάξεων στο ΙΚΑ.

«Η νέα κυβέρνηση έχει διασφαλίσει μέχρι το τελευταίο ευρώ της σύνταξης του κάθε συνταξιούχοι και το Μάρτη και για τον Απρίλη και για τον Δεκέμβρη και για τις επόμενες χρονιές. Οι συντάξεις είναι εγγυημένες. Ο κ. Ρωμανιάς προφανώς ήθελε να πει ότι τα όποια προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν στο μέλλον θα λύνονται».
 
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα επιδόματα.  «Τα οικογενειακά και προνοιακά επιδόματα είναι εξασφαλισμένα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:12