search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:32
MENU CLOSE

Μήτρογλου: Με έβριζε όλο το γήπεδο…

29.01.2015 12:03
Μήτρογλου: Με έβριζε όλο το γήπεδο... - Media

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για την έντονη κριτική που δέχτηκε στους πρώτους μήνες της σεζόν και για τα όσα άκουγε από την εξέδρα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού είπε μιλώντας στο Sporty:

«Είναι γνωστό ότι πριν από λίγο καιρό με έβριζε όλο το γήπεδο. Όμως αν παίζεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αφήνεις αυτές τις αντιδράσεις να σε επηρεάζουν, είσαι αδύναμος. Πάντα κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου.

Ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα που δεχόμουν την κριτική είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν. 

Το συμπέρασμα ωστόσο που έβγαλα από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο δεν πρέπει να περιμένεις τη βοήθεια κανενός. Ό,τι έχεις να αποδείξεις πρέπει να το αποδείξεις μόνος σου. Το γκολ είναι η δουλειά μου. Ποτέ δεν κάθισα να μετρήσω πόσα έχω πετύχει ούτε κοίταξα αν πλησιάζω κάποιο ρεκόρ. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα μου και μόνο αυτό έχω στο μυαλό κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:32