search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:47
MENU CLOSE

Ασημακοπούλου: Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας

30.01.2015 10:04
Ασημακοπούλου: Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας - Media

Για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας μετά την εκλογική ήττα μίλησε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας μετά την εκλογική ήττα μίλησε μεταξύ άλλων στον Ral FM η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Δεν βλέπω να τίθεται θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία. Ο καθένας δικαιούται να λέει την δική του γνώμη για το εκλογικό αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων η κ. Ασημακοπούλου.
 
«Χθες συνεδρίασε η εκτελεστική γραμματεία, στην οποία συζητήθηκαν κάποιες πτυχές του εκλογικού αποτελέσματος. Κανείς δεν αμφισβητεί την απόσταση που υπήρχε με τον ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό αποτέλεσμα. Επειδή είναι μια κρίσιμη στιγμή και επειδή δεν μπορούμε να προβλέψουμε ποιες θα είναι άμεσα οι εξελίξεις, το κόμμα οφείλει να μείνει συντεταγμένο, να απομακρύνει την εσωστρέφεια για να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες διαστάσεις. Όλοι ευχόμαστε το καλύτερο για τη χώρα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τις πολιτικές που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει το κόμμα να είναι σε μια διαφορετική ετοιμότητα. Αυτοκριτική πρέπει να γίνει», πρόσθεσε.
 
«Δεν νομίζω ότι οι δηλώσεις κανενός δείχνουν ότι τα κάναμε όλα σωστά. Αυτό είναι ένα κομμάτι της ανάλυσης το οποίο έχει και αυτό την ορθότητά του. Πρέπει να γίνει και θα γίνει η εκτίμηση της ήττας. Φυσικά θα συζητήσει η κοινοβουλευτική ομάδα, άμεσα», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:47