search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Γραφείο Προϋπολογισμού στη Βουλή: Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει αποφάσεις άμεσα – Ολόκληρη η Έκθεση

30.01.2015 10:43
Υπερψηφίστηκε επί της αρχής στις αρμόδιες επιτροπές, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς	 - Media

Οι αποφάσεις της νέας κυβέρνησης πρέπει να ληφθούν ταχύτατα προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα που προκάλεσε η προκήρυξη των εκλογών, η μη επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα καθώς και η απόπειρα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να προσφύγει στις αγορές των Οκτώβριο του 2014, σημειώνεται στην τριμηνιαία Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. 

Στη δημοσιότητα δόθηκε η τριμηνιαία έκθεση (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2014) του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. 
 
Η Έκθεση αναφέρει ότι χρειάζεται να ληφθούν αποφάσεις το ταχύτερο δυνατό καθώς η νέα κυβέρνηση εκκινεί από δυσμενέστερη αφετηρία από την κατάσταση που υπήρχε το 2014.
 
Οι αποφάσεις της νέας κυβέρνησης πρέπει να ληφθούν ταχύτατα προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα που προκάλεσε η προκήρυξη των εκλογών, η μη επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα καθώς και η απόπειρα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να προσφύγει στις αγορές των Οκτώβριο του 2014.
 
Διαβάστε ολόκληρη την Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή ΕΔΩ   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:31