search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:38
MENU CLOSE

Το στρώμα που φτιάχνει και καφέ! (Video)

30.01.2015 16:10
Το στρώμα που φτιάχνει και καφέ! (Video) - Media

Tις οικιακές συσκευές, όπως μια καφετιέρα, αλλά και τις συνθήκες ύπνου ελέγχει το νέο πρωτοποριακό κάλυμμα στρώματος «Luna».

 
Tις οικιακές συσκευές, όπως μια καφετιέρα, αλλά και τις συνθήκες ύπνου ελέγχει το νέο πρωτοποριακό κάλυμμα στρώματος «Luna».

Το «έξυπνο» στρώμα αντιλαμβάνεται πότε το ανθρώπινο σώμα βρίσκεται πάνω του, μετρώντας την αλλαγή της θερμοκρασίας, επίσης ρυθμίζει την δική του θερμοκρασία για όσους αισθάνονται ότι κρυώνουν, σύμφωνα με την βρετανικής Independent.

Ένας από τους δημιουργούς του, ο Ματέο Φραντσεσέτι, δήλωσε για το στρώμα:
«Δημιουργήσαμε το κάλυμμα ως απάντηση στο «κενό» που είχε το ταχέως αναπτυσσόμενο «έξυπνο σπίτι». Τα πάντα γύρω μας γίνονται όλο και πιο έξυπνα, εκτός από το κρεβάτι μας. 

Από την αρχή, λοιπόν, θέλαμε το «Luna» να ενσωματωθεί στη ζωή μας και να προωθήσει έναν πιο υγιή – πιο παραγωγικό τρόπο ζωής και όχι να νιώσουμε πως πρέπει να το "ενεργοποιήσουμε"».

Το στρώμα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2015 και η τιμή του θα ανέρχεται στα 179 δολάρια.

Πηγή βίντεο: protothema.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:37