search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:14
MENU CLOSE

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου – Στήριξη στον Βαρουφάκη

30.01.2015 20:55
Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου - Στήριξη στον Βαρουφάκη - Media

Έκτακτη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ακολούθησε την αναχώρηση του επικεφαλής του Eurogroup Γιερούν Ντάισελμπλουμ από την Αθήνα, μετά και τις κοινές δηλώσεις με τον Γιάννη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών.

Έκτακτη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπό τον πρωθυπουργού στο Μαξίμου ακολούθησε την αναχώρηση του επικεφαλής του Eurogroup Γιερούν Ντάισελμπλουμ από την Αθήνα, μετά και τις κοινές δηλώσεις με τον Γιάννη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης συζητούν με τον πρωθυπουργό στον απόηχο των επισκέψεων Σουλτς και Ντάισελμπλουμ προκειμένου να αποτιμήσουν τις συναντήσεις και να καθορίσουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχει ο πρωθυπουργός με ευρωπαίους ηγέτες τις προσεχείς ημέρες.

 Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντάται την Τρίτη στη Ρώμη με τον Ματέο Ρέντσι, ενώ την Τετάρτη θα δει στο Παρίσι τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση του γάλλου Προέδρου με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Μάρτιν Σουλτς.

Παρά το κλίμα σύγκρουσης που έχει δημιουργηθεί μετά και τη σημερινή συνάντηση Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ, ο πρωθυπουργός φαίνεται να επιμένει στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και φέρεται να έχει δηλώσει στους συνεργάτες του: «Οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν. Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00