search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Τι ξέρει ο Ζούκερμπεργκ που δεν το ξέρει ο Μπιλ Γκέιτς

31.01.2015 13:53
Τι ξέρει ο Ζούκερμπεργκ που δεν το ξέρει ο Μπιλ Γκέιτς - Media

Απαντήσεις σε όλες τις απορίες των χρηστών των κοινωνικών δικτύων έδωσε ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, στο πλαίσιο του Ask me Everything.

 
Απαντήσεις σε όλες τις απορίες των χρηστών των κοινωνικών δικτύων έδωσε ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, στο πλαίσιο του Ask me Everything.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έχει γνώσεις πάνω σε κάτι που εκείνος δεν έχει. Για την ακρίβεια έγραψε, απαντώντας στην ερώτηση ενός χρήστη:

«Αισθάνομαι ανόητος που δεν έμαθα ξένες γλώσσες. Εκανα λατινικά και Ελληνικά στο Λύκειο, παίρνοντας μάλιστα και καλούς βαθμούς. Βοήθησαν να εμπλουτίσω το λεξιλόγιό μου, αλλά θα ήθελα να ήξερα Γαλλικά ή Αραβικά ή Κινέζικα. Πάντα ελπίζω ότι θα βρω χρόνο να το κάνω μια μέρα- ίσως να μάθω Γαλλικά που είναι πιο εύκολα. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έμαθε την κινεζική γλώσσα και μπόρεσε να επικοινωνήσει με Κινέζους φοιτητές. Είναι απίστευτο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50