search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:29
MENU CLOSE

«Φωτιά» από αντιδράσεις για τον Γερμανό παρουσιαστή που είπε «Γίναμε Ελλάδα» όταν έπεσε το ρεύμα

02.02.2015 09:31
«Φωτιά» από αντιδράσεις για τον Γερμανό παρουσιαστή  που είπε «Γίναμε Ελλάδα» όταν έπεσε το ρεύμα - Media

«Φωτιά» από σχόλια στο διαδίκτυο και στον γερμανικό τύπο προκάλεσε η δήλωση παρουσιαστή γερμανικής εκπομπής «Γίναμε Ελλάδα», όταν έπεσε το ρεύμα στο στούντιο της εκπομπής.

«Φωτιά» από σχόλια στο διαδίκτυο και στον γερμανικό τύπο προκάλεσε η δήλωση παρουσιαστή γερμανικής εκπομπής «Γίναμε Ελλάδα», όταν έπεσε το ρεύμα στο στούντιο της εκπομπής.
 
Η διακοπή ρεύματος ήταν η αιτία που καθυστέρησε την έναρξή της την Κυριακή η γερμανική εκπομπή Γκούντερ Γιάουχ. Το ρεύμα έπεσε μόνο στο στούντιο, ενώ η περιοχή δεν εμφάνισε κανένα πρόβλημα ηλεκτροδότησης.
 
Θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη με χιούμορ, ο παρουσιαστής της εκπομπής είπε στους τηλεθεατές «Γίναμε Ελλάδα» (για την ακρίβεια είπε, σε «συνθήκες Ελλάδας»).
 
Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και πυροδότησε σχόλια σε γερμανικές εφημερίδες το πρωί της Δευτέρας.
 
Η γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) απάντησε σε κείμενό της στον παρουσιαστή ότι «πιο κατάλληλο θα ήταν να μιλά κανείς για "συνθήκες Γερμανίας" παρά για Ελλάδας» και αναφερόμενη στη γερμανική οικονομία, επεσήμανε:
 
«Δεν κάνει κακό να ξεχνούμε ποιος χαρακτηριζόταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο "μεγάλος ασθενής" της Ευρώπης».
 
Επιπλέον, σε σχόλιό της στο twitter, η Handelsblatt γράφει: «Μάλλον συνθήκες Γερμανίας ήταν κύριε Γιάουχ, τεχνολογία αιχμής και παρ' όλα αυτά ακόμη στο σκοτάδι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:29