search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη-Διάγνωση-Αντιμετώπιση»

02.02.2015 10:26
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη-Διάγνωση-Αντιμετώπιση» - Media

O Σύλλογος Γυναικών Σπετσών, όντας δραστήριος και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, υποστηρίζει ένθερμα τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, του Πανελλήνιου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και φέτος διοργανώνει στις 7 Φεβρουαρίου στις 18.00 ενημερωτική εκδήλωση…

O Σύλλογος Γυναικών Σπετσών, όντας δραστήριος και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, υποστηρίζει ένθερμα τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, του Πανελλήνιου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και φέτος διοργανώνει στις 7 Φεβρουαρίου στις 18.00 ενημερωτική εκδήλωση στην Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Πρόληψη-Διάγνωση-Αντιμετώπιση». 
 
Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση ειδικών ακροατηρίων και του ευρύ κοινού για τη σημασία του τακτικού προληπτικού ελέγχου, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, η προαγωγή της υγείας και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε άτομα που πάσχουν απ’ αυτή τη νόσο με πρακτικές συμβουλές, και ενημερωτικό υλικό.
 
Εξειδικευμένοι ιατροί και ειδικοί ψυχικής υγείας θα μας μεταφέρουν έγκριτη πληροφόρηση για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισής του. Κατόπιν, θα επακολουθήσει ανοιχτός διάλογος με το κοινό, προκειμένου να επιλυθούν και να διασαφηνιστούν απορίες και προβληματισμοί.
 
Την εκδήλωση, της οποίας τον συντονισμό και την επιμέλεια έχει η Λούση Σακελλαροπούλου, ενισχύουν  η καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways,  τα δημητριακά ολικής  αλέσεως FITNESS®  της  Nestlé,  που φροντίζουν για την υγεία μας και  είναι ο απόλυτος σύμμαχος μας για μια ισορροπημένη διατροφή, το ιδιαίτερα κομψό και επιβλητικό Poseidonion Grand Hotel με τις διεθνείς διακρίσεις, ο  Όμιλος Εταιρειών Βιοιατρική που αποτελεί τον κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος που συνδράμει σε δράσεις  κοινωνικής αλληλεγγύης.
 
Υποστηρίζουν το εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας Πάτραλης, το τουριστικό γραφείο Alasia travel με τις εξαιρετικές παροχές, η Αναργύρειος & Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών που λειτουργεί ως Συνεδριακό Κέντρο και ο Δήμος Σπετσών με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42