search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:03
MENU CLOSE

Καμμένος: Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους (Video)

03.02.2015 07:38
Καμμένος: Άμεσα στη Δικαιοσύνη δύο φάκελοι για εξοπλιστικά - Media

«Όταν θα έρθει στη βουλή ένα νομοσχέδιο που θα είναι αντίθετο με τις αρχές μας, δεν θα το ψηφίσουμε» είπε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του.

 

«Όταν θα έρθει στη βουλή ένα νομοσχέδιο που θα είναι αντίθετο με τις αρχές μας, δεν θα το ψηφίσουμε» είπε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του.
 
«Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, μια εθνικά κυρίαρχη κυβέρνηση που δεν θα διοικείται μέσω e-mail» είπε ο Πάνος Καμμένος. «Η κυβέρνηση είναι ίσως η πρώτη κυβέρνηση στη μεταπολίτευση που έδωσε το στίγμα της πριν ακόμη αναγνωστούν οι προγραμματικές δηλώσεις» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι «αυτό είναι ένα μήνυμα ότι όλα αλλάζουν».

Μιλώντας για τα θέματα του υπουργείου και τα εξοπλιστικά είπε ότι «οι φάκελοι θα ανοίξουν όλοι, θα γυρίσουν οι προμήθειες στα επιτελεία και θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια στα χρήματα που δίνει ο ελληνικός λαός». «Υπάρχουν πολλές ευθύνες, υπήρχε ομερτά, υπάρχουν υποθέσεις ανοιχτές που δεν τις γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια και θα αποδοθούν ευθύνες» πρόσθεσε ο υπουργός.

«Συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση που επιθυμεί να ενώσει τους Έλληνες, η πατρίδα πρέπει να είναι ενωμένη» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι το διεθνές κλίμα είναι θετικό.

Υποστήριξε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έκαναν καμία διαπραγμάτευση και τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και λέει ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Μιλώντας για κόκκινες γραμμές είπε ότι το θέμα των σχέσεων με την εκκλησία δεν πρόκειται να αλλάξει, δεν διαφώνησε με την χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. «Τα νομοσχέδια θα έρχονται στη Βουλή, εάν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και τις κόκκινες γραμμές δεν θα το ψηφίζουμε» είπε ο Πάνος Καμμένος και τόνισε ότι «οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44