search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Ψήφος εμπιστοσύνης της Chipita στην ελληνική οικονομία – Συνάντηση Δραγασάκη με Θεοδωρόπουλο

04.02.2015 11:16
Δραγασάκης: Έχουμε κάνει συγκεκριμένη πρόταση και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του - Media

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Chipita, Σπύρο Θεοδωρόπουλο, είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Chipita, Σπύρο Θεοδωρόπουλο, είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.
 
Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που σχετίζονται με τη μεταφορά της έδρας του ομίλου από την Κύπρο στην Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία.
 
Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε επίσης στα νέα επενδυτικά σχέδια του Ομίλου στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας που αφορούν σε επενδύσεις υποκατάστασης εισαγωγών.
 
Κατόπιν τούτου, ο κ. Δραγασάκης παρουσίασε στον Σπ. Θεοδωρόπουλο το πρόγραμμα της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων, ενώ ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήθηκαν εκτενώς και οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν ώστε να γίνει η χώρα πιο φιλική στους επενδυτές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50