search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:45
MENU CLOSE

Η σύζυγος Βαρουφάκη απαντάει στα ενδυματολογικά σχόλια

04.02.2015 11:42
Η σύζυγος Βαρουφάκη απαντάει στα ενδυματολογικά σχόλια - Media

Απάντηση για τις ενδυματολογικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη και ειδικότερα για το μπουφάν- γκάνγκστερ που φορούσε στο Λονδίνο, έδωσε η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών Δανάη Στράτου μέσα από το λογαριασμό της στο facebook

Απάντηση για τις ενδυματολογικές επιλογές του Γιάνη Βαρουφάκη και ειδικότερα για το μπουφάν- γκάνγκστερ που φορούσε στο Λονδίνο, έδωσε η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών Δανάη Στράτου μέσα από το λογαριασμό της στο facebook τονίζοντας πως αναγκάστηκε να ντυθεί έτσι γιατί έχασε τη βαλίτσα του στο αεροδρόμιο.
 
Αναλυτικότερα, η κυρία Στράτου έγραψε στο Facebook πως το «μπουφάν-γκάνγκστερ» ήταν δανεικό και ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή, αφού χάθηκε η βαλίτσα του και ο ίδιος έπρεπε να συμβιβαστεί με άλλες ενδυματολικές επιλογές απ' ό,τι οι δικές του.
 
«Για κάποιον που γνωρίζει: Η απάντηση είναι απλή, έχασε την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο. Ο Γιάνης δεν φορά γραβάτες, αλλά είναι πάντα στυλάτος, αυτή την φορά ωστόσο το look του είναι ελαφρώς παράξενο γιατί φορά ένα δανεικό μπουφάν, ενώ αναγκάστηκε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή» γράφει χαρακτηριστικά.


 
Υπενθυμίζεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης στη συνάντηση με το Βρετανό ομόλογό του Τζορτζ Όσμπορν φορούσε ένα πουκάμισο χρώματος μπλε ηλεκτρίκ και ένα μπουφάν «γκάνγκστερ» το οποίο μάλιστα του ήταν τεράστιο.
Ειδικότερα ο Guardian σχολιάζοντας το συγκεκριμένο ντύσιμο του Γιάνη Βαρουφάκη είχε γράψει: «Ο Οσμπορν, με το αλά Ιούλιος Καίσαρας κούρεμά του και το σωστό κοστούμι να δίνει το χέρι του σε έναν άνδρα που φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο -κατάλληλο για το Wetherspoons (σ.σ.: αλυσίδα παμπ)- και το παλτό του έμπορου ναρκωτικών από τη μουσική σκηνή του Μάντσεστερ στις αρχές του '90. Το ξυρισμένο κεφάλι, η στάση πορτιέρη με τα ανοιχτά πόδια και τα χέρια στην τσέπη και το άνετο χαμόγελο έδιναν μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό το look».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:45