search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:54
MENU CLOSE

Για την ανάγκη ενότητας στην ΕΕ μίλησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα

04.02.2015 12:37
Έκκληση Τούσκ στους Βρετανούς: Μείνετε μαζί μας - Media

Tην ανάγκη να εξευρεθεί λύση -εντός του Eurogroup σε ό,τι αφορά τη χρηματοδοτική βοήθεια προς την Ελλάδα, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, έπειτα από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις Βρυξέλλες

 
Tην ανάγκη να εξευρεθεί λύση -εντός του Eurogroup- που θα είναι αποδεκτή από όλα τα κράτη- μέλη που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις, σε ό,τι αφορά τη χρηματοδοτική βοήθεια προς την Ελλάδα, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, έπειτα από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις Βρυξέλλες.
 
Σε γραπτή ανακοίνωσή του ο κ. Τουσκ υπογραμμίζει ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στο Eurogroup, θα είναι δύσκολες και θα απαιτήσουν συνεργασία, διάλογο και αποφασιστικές προσπάθειες από την πλευρά της Ελλάδας.
 
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε ότι κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η ανάγκη για ενότητα στην ΕΕ, σε ό,τι αφορά τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:53