search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:24
MENU CLOSE

Ο Paul McCartney στο στούντιο με την Lady Gaga (Photos)

04.02.2015 13:26
Ο Paul McCartney στο στούντιο με την Lady Gaga (Photos) - Media

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στο στούντιο εν ώρα εργασίας… Σύντομα θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι. 

Πρώτα συνεργάστηκε με τον Kanye West στο single «Only One», μετά ηχογράφησε το «FourFiveSeconds» σε συνεργασία με την Rihana και τον Kanye. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που ο Paul McCartney βρέθηκε στο στούντιο και με την … Lady Gaga!
 
Την είδηση γνωστοποίησε η 28χρονη τραγουδίστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, προκαλώντας μεγάλη … αναστάτωση. Η ίδια έγραψε: «Πάντα περνάω καλά με τον φίλο μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μου τηλεφώνησε την περασμένη χρονιά και εγώ έκλεισα το τηλέφωνο νομίζοντας ότι ήταν ένα αστείο!».Σύντομα θα κυκλοφορήσει το ντουέτο τους. 

 
Ωστόσο, στην επόμενη φωτογραφία ακολούθησε μια ακόμα σημαντική είδηση. «Όμορφη μουσική συνεδρία με τον Sir Paul McCartney και φίλους! Δουλεύουμε πάνω σε ένα από τα πολλά μυστικά του projects» έγραψε η εκκεντρική μουσικός. Λοιπόν, έπεται συνέχεια… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:24