search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι ο Τσιόδρας

04.02.2015 14:07
Το Ποτάμι: Εκλογές αν αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση - Media

Νέος εκπρόσωπος Τύπου για το Ποτάμι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας. Η Οντίν Λιναρδάτου στη θέση της διευθύντριας Ευρωπαϊκών Σχέσεων και ξένων ΜΜΕ.

Νέος εκπρόσωπος Τύπου για το Ποτάμι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου και υποψήφιος με το Ποτάμι στις εκλογές του Ιανουαρίου αλλά δεν εξελέγη.
 
Η Οντίν Λιναρδάτου αναλαμβάνει την θέση της διευθύντριας Ευρωπαϊκών Σχέσεων και ξένων ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου τύπου για “Το Ποτάμι”. Ο Δημήτρης Τσιόδρας ήταν επί σειρά ετών επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” ενώ τα τελευταία 3 χρόνια εργάστηκε ως πολιτικός σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και αρθρογραφούσε στην “Καθημερινή”.
 
Η μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Οντίν Λιναρδάτου αναλαμβάνει διευθύντρια Ευρωπαϊκών Σχέσεων και ξένων ΜΜΕ. Θα μετέχει δηλαδή στην προσπάθεια του Ποταμιού να γίνουν κατανοητές οι ελληνικές θέσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε ότι την άνοιξη θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, διάσκεψη για την νέα Ευρώπη με τίτλο “Η Ευρώπη είναι εδώ” και με την συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων ανάμεσα στις οποίες και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:44