search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:19
MENU CLOSE

Πεντάγωνο: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πάσχει από σύνδρομο Asperger, το οποίο επηρεάζει όλες του τις αποφάσεις

05.02.2015 06:24
Πρόσκληση Πούτιν στον Τσίπρα να επισκεφτεί τη Ρωσία στις 9 Μαΐου - Τι είπαν οι δύο ηγέτες σε τηλεφωνική επικοινωνία - Media

Από αυτιστική διαταραχή, γνωστή ως σύνδρομο Asperger, που επηρεάζει όλες του τις αποφάσεις πάσχει ο Βλαντίμιρ Πούτιν, υποστηρίζει μια απόρρητη έκθεση του Πενταγώνου από το 2008.

Από αυτιστική διαταραχή, γνωστή ως σύνδρομο Asperger, που επηρεάζει όλες του τις αποφάσεις πάσχει ο Βλαντίμιρ Πούτιν, υποστηρίζει μια απόρρητη έκθεση του Πενταγώνου από το 2008.
 
Η ανάλυση βασίζεται αποκλειστικά σε βίντεο από δημόσιες εμφανίσεις του Ρώσου Προέδρου στη διάρκεια του 2000, ενώ οι ερευνητές ισχυρίζονται πως δεν έχουν πρόσβαση σε δεδομένα από σαρώσεις του εγκεφάλου του Βλαντίμιρ Πούτιν.
 
Σύμφωνα με την έκθεση, «η νευρολογική ανάπτυξη του Πούτιν που ήταν πολύ σημαντική διακόπτεται κατά τη βρεφική ηλικία» καθώς υποθέτουν πως υπέστη «προσβολή» στον εγκέφαλό του, ενώ ήταν ακόμα στη μήτρα της μητέρας του, η οποία ίσως υπέστη μικρό εγκεφαλικό, την περίοδο της εγκυμοσύνης της.
 
Οι ερευνητές εκτιμούν πως αυτό μπορεί να έχει επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ο Πούτιν σκέφτεται αλλά και κινείται η δεξιά πλευρά του σώματός του.
 
Μάλιστα η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα πως το προσωπικό ύφος του Ρώσου Προέδρου είναι απίθανο να αλλάξει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17