search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:11
MENU CLOSE

Διαδικτυακός «καβγάς» Κραουνάκη – Μανδραβέλη για δραχμές και ΜΚΟ

05.02.2015 10:09
Διαδικτυακός «καβγάς» Κραουνάκη - Μανδραβέλη για δραχμές και ΜΚΟ - Media

«Φωτιά» έβαλαν στα social media ο γνωστός συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης και ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης που «διαφώνησαν» για δραχμές και ΜΚΟ.

«Φωτιά» έβαλαν στα social media ο γνωστός συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης και ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης που «διαφώνησαν» για δραχμές και ΜΚΟ.
 
Μια πρωινή ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη περί δραχμής προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Πάσχου Μανδραβέλη που την αναδημοσίευσε, κάνοντας ένα δικό του σχόλιο περί αμαρτωλής θεατρικής ΜΚΟ. Ο γνωστός συνθέτης με αφορμή την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χθες το βράδυ έκανε το εξής σχόλιο στο twitter: «Καλά το τι γουστάρω που θα χουμε καμποϊλίκια δε λέγεται και σιγά που με νοιάζει αν θα πάω και στη δραχμή ας σκάνε όσοι τα χουνε σε ευρά»

Αμέσως ο Πάσχος Μανδραβέλης αναπαράγοντας την ανάρτηση σχολίασε: «Αυτή ρε είναι εθνική ανιδιοτέλεια! Να μην νοιάζεσαι σε τι νόμισμα θα παίρνεις κρατικές επιδοτήσεις για θεατρική ΜΚΟ».

Λίγη ώρα αργότερα ο Σταμάτης Κραουνάκης επανήλθε γράφοντας αυτή τη φορά στο facebook: Μόλις έμαθα ότι με τουτάρει ο Πάσχος Μανδραβέλης με τις ΜΚΟ… αρχίσατε πάλι τα αρχαία ρε σεις Πάσχος… Κρίματζ κι αδιάβαστος ορέ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24