search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:53
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Από την BMW στο SKODA

05.02.2015 10:38
Βενιζέλος: Από την BMW στο SKODA - Media

Τέλος η αλεξίσφαιρη BMW για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος πήγε στην Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών με ένα ασημί SKODA.

Τέλος η αλεξίσφαιρη BMW για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος πήγε στην Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών με ένα ασημί SKODA.
 
Όπως είναι γνωστό, ο κ. Βενιζέλος από τη στιγμή που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, χρησιμοποιούσε μια αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη BMW που είχε αγοραστεί εν μέσω κρίσης στην τιμή των 750.000 ευρώ και η οποία πλέον βγήκε «στο σφυρί», με απόφαση της τωρινής κυβέρνησης.
 
Ήδη ο Γ. Βαρουφάκης μετακινείται με την μηχανή του ή με… ταξί, ο Π. Σκουρλέτης με ένα παλιό ΙΧ, όπως και ο Δ. Στρατούλης, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κινείται με ένα μαύρο Audi με πινακίδες Θεσσαλονίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50