search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:23
MENU CLOSE

Η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη κόμικ είναι εδώ!

05.02.2015 15:21
Η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη κόμικ είναι εδώ! - Media

Τα εγκαίνια της πρώτης δανειστικής βιβλιοθήκης διεθνών και ελληνικών κόμικ στην Αθήνα θα γίνουν την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη διεθνών και ελληνικών comics στην Αθήνα υποδέχεται το κοινό στα επίσημα εγκαίνιά της, στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου.

Η Athens Comics Library θα προσφέρει στους φίλους της 9ης Τέχνης πρόσβαση σε περισσότερους από 2.000 διεθνείς και εγχώριους τίτλους comics και graphic novels. Η συλλογή της περιλαμβάνει comics όλων των ειδών, από όλες τις δημιουργικές «σχολές» (αμερικανικά, ευρωπαϊκά, manga κ.ά.) και για όλες τις ηλικίες.

Παράλληλα, στους χώρους της θα διενεργούνται εκθέσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικούς και κοινό, με στόχο την ενημέρωση, τη δημιουργική αλληλεπίδραση και την εξοικείωση των ενδιαφερομένων, αποτελώντας παράλληλα χώρο συνάντησης για την εγχώρια κοινότητα δημιουργών comics.  

Η Athens Comics Library είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο δημιουργικών πολιτιστικών ομάδων, της Comicdom Press (διοργανώτριας του διεθνούς φεστιβάλ Comicdom Con Athens) και του δικτύου κοινωνικής επιχειρηματικότητας Impact Hub Athens. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22