search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Σπίρτζης και Σαγιάς η πιο ενδιαφέρουσα συνύπαρξη στην κυβέρνηση

06.02.2015 09:49
Σπίρτζης και Σαγιάς η πιο ενδιαφέρουσα συνύπαρξη στην κυβέρνηση - Media

Η πιο ενδιαφέρουσα «συνύπαρξη» στο Υπουργικό Συμβούλιο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας είναι του γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, Σπύρου Σαγιά, και του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Χρ. Σπιρτζή.

 
Από πού γνωρίζονται ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και ο αναπληρωτής υπουργός Υπουργός Υποδομών
 
Η πιο ενδιαφέρουσα «συνύπαρξη» στο Υπουργικό Συμβούλιο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και η οποία χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού είναι αυτή του γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, Σπύρου Σαγιά, και του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών, Χρ. Σπιρτζή. Ο τελευταίος, όπως έγραψε το Secret, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ως πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου είχε δώσει αγώνα, και μάλιστα με αποκάλυψη στοιχείων, κατά της ιδιωτικοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όταν την ίδια στιγμή το δικηγορικό γραφείο του κ. Σαγιά «πληρωνόταν» από τις μνημονιακές κυβερνήσεις για να ολοκληρώσει τη σύμβαση παραχώρησης σε ιδιώτες. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο ένας δεν γνωρίζει ακόμη τις ενέργειες που έκανε ο άλλος για να κερδίσει τη «νομιμότητα» σε αυτή την υπόθεση.
 
Πηγή: parapolitika.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50