search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:05
MENU CLOSE

Το εντυπωσιακό σπίτι της σχεδιάστριας Diane von Furstenberg στο Μανχάταν (Photos)

06.02.2015 10:10
Το εντυπωσιακό σπίτι της σχεδιάστριας Diane von Furstenberg στο Μανχάταν (Photos) - Media

 Στην περίπτωση της διάσημης σχεδιάστριας δεν είναι η πολυτέλεια που κάνει το φοβερό της διαμέρισμα στο Μανχάταν να είναι χάρμα οφθαλμών, αλλά οι αντισυμβατικές λεπτομέρειες, η πρωτότυπη διακόσμηση, ο συνδυασμός φαινομενικά αντίθετων στυλ.

Αλίμονο αν δεν είχε η Diane von Furstenberg τέτοιο εντυπωσιακό σπίτι. Αλλά στην περίπτωση της διάσημης σχεδιάστριας δεν είναι η πολυτέλεια που κάνει το φοβερό της διαμέρισμα στο Μανχάταν να είναι χάρμα οφθαλμών, αλλά οι αντισυμβατικές λεπτομέρειες, η πρωτότυπη διακόσμηση, ο συνδυασμός φαινομενικά αντίθετων στυλ. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα πραγματικά μοναδικό διαμέρισμα-γραφείο, ρετιρέ παρακαλώ, με φυτεμένο γκαζόν. Είναι περιτριγυρισμένο από ψηλά χόρτα και φτέρες.


 

Ορίστε και μερικές λεπτομέρειες με …υπογραφή! Στο σπίτι βρίσκουμε καναπέ του Σαλβαντόρ Νταλί, καρέκλες Franz West, πολυθρόνα Michael Graves, τραπέζι Emily Jacques Ruhlmann, γκραβούρα του   Joan Miro, ζωγραφισμένο από  τον Konstantin Kakanias παραβάν που χωρίζει την κρεβατοκάμαρα από το μπάνιο.
Οι κουρτίνες απουσιάζουν προσφέροντας άπλετο φως στο διαμέρισμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10