14/07/2020 00:56:53

«50 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος»

«50 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος» - Media

Ένα μεγάλο αφιέρωμα διοργανώνεται για έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες λαϊκούς δημιουργούς, τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών και βιρτουόζο στο μπουζούκι Χρήστο Νικολόπουλο. 

Στο πλευρό του θα βρίσκονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα, ερμηνεύοντας στις δύο μοναδικές συναυλίες τις κορυφαίες στιγμές της σπουδαίας διαδρομής του, που μετρά 50 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι. Ένας πηγαίος δημιουργός που λειτούργησε και εξακολουθεί να λειτουργεί σαν ήρεμη δύναμη στον χώρο του, προικίζοντας την τραγουδοποιία και την καθημερινότητά μας με μοναδικές και διαχρονικές καταθέσεις.

Τέλος, σε μία απρόσμενη συμμετοχή - έκπληξη, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Γιώργος Τσιλιμπάρης. Σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

INFO Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη), 9 & 10 Φεβρουαρίου, 20.30, 15 - 75 ευρώ, 210-728233

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.