search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος παιδόφιλος

06.02.2015 12:33
Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος παιδόφιλος - Media

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 24χρονος παιδόφιλος από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδάκια κατέγραφε τις πράξεις και διακινούσε το αποτρόπαιο υλικό στο διαδίκτυο. Για πρώτη φορά μάλιστα υλικό παιδικής πορνογραφίας παράγεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 24χρονος παιδόφιλος από τη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε σε παιδάκια 10 και 4 ετών, κατέγραφε τις πράξεις και διακινούσε το αποτρόπαιο υλικό στο διαδίκτυο.
Ο ίδιος, απόφοιτος των ΤΕΙ Πληροφορικής υποστήριξε στην απολογία του ότι έμπαινε σε σελίδες με πορνογραφία ανηλίκων καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν αποπλάνησε τα δύο αγοράκια και ότι το βίντεο δείχνει παιχνίδια που έκαναν μεταξύ τους χωρίς καμία σημασία.

Έτσι, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως ο παιδόφιλος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, να παρακολουθείται απο ψυχίατρο και να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα προσκομίζοντας ψυχιατρική βεβαίωση.

Την ίδια ώρα έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που παρακολουθούσαν για μήνες την υπόθεση. Όπως λένε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής αποδεδειγμένα Έλληνας που ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια διακινούσε το ανατριχιαστικό υλικό σε σελίδες παιδόφιλων. Είναι λένε παθιασμένος με αυτό που κάνει και είναι σίγουρο πως θα το ξανακάνει.

Αξίζει να τονιστεί πως ο 24χρονος φέρεται να βίασε ένα δεκάχρονο παιδί, από το συγγενικό του περιβάλλον, μέσα στο σπίτι του. Το αγοράκι εντοπίστηκε και μίλησε στους αστυνομικούς, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση ενός ακόμη αγοριού μόλις 4 χρονών στο οποίο φέρεται να ασέλγησε ο 24χρονος. Και τα δύο παιδιά αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι βαθμό είναι η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν πριν από δύο χρόνια.
 
Ο δικηγόρος του 24χρονου κ. Ευάγγελος Ζαμπίτης, δήλωσε ότι η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης του είναι από τις πιο σοφές δικαστικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί και οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα ήταν άδικη, καθώς ο νεαρός αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 24χρονος ομολόγησε την ύπαρξη παιδικού πορνογραφικού υλικού στον υπολογιστή του, αλλά σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν υπήρξε ποτέ και καμία ασελγής πράξη σε ανήλικο. 

Στον υπολογιστή του και στον φάκελο με το πορνογραφικό υλικό απλά υπήρχαν και απλές φωτογραφίες με παιδιά από το στενό του περιβάλλον και αυτό ήταν το λάθος του που οδήγησε τους αστυνομικούς να υποπτευθούν ασέλγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος είναι συγκλονισμένος από όλα αυτά που ζει τις τελευταίες μέρες. Έχει τελειώσει πληροφορική. Είναι ένα παιδί «κλειστό», δεν έχει πολλούς φίλους και δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα ερωτικές σχέσεις. 

Έχει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα που πηγάζουν από τα χρόνια της εφηβείας που υπήρξε θύμα bullying στο σχολείο. Ήταν από τότε ένα παιδί απομονωμένο από παρέες και έχει ζητήσει αρκετές φορές ψυχολογική υποστήριξη στο παρελθόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27