search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:52
MENU CLOSE

Και το ΠΑΣΟΚ κατά της Ζωής

06.02.2015 13:39
Και το ΠΑΣΟΚ κατά της Ζωής  - Media

Και το ΠΑΣΟΚ μετά την ΝΔ επικρίνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ομιλία της μετά την εκλογή της στη θέση του Προέδρου της Βουλής.

 
Και το ΠΑΣΟΚ μετά την ΝΔ επικρίνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ομιλία της μετά την εκλογή της στη θέση του Προέδρου της Βουλής και στέκεται ιδιαίτερα στην υπόμνηση της για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Ολόκληρη η  ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής::
 
«Το ΠΑΣΟΚ πρώτο ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει την κ. Κωνσταντοπούλου, με την ευχή να διαψευσθούν οι αρνητικοί οιωνοί της συμπεριφοράς της την περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο.
 
Δυστυχώς, στην ομιλία επί τη εκλογή της η κ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε κομματικότερη του κόμματος της και ουσιαστικά υπενθύμισε στον κ. Τσίπρα θεμελιώδεις προεκλογικές  δεσμεύσεις, όπως τη μονομερή διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους. Τρεις μόλις ημέρες μετά την αναγκαία δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν θα υπάρξουν μονομερείς κινήσεις στο χρέος – γιατί αυτές οδηγούν σε πιστωτικό γεγονός. Και άλλα πολλά.
 
Όταν ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής ομιλεί από την έδρα του, ομιλεί ως κομματικά ουδέτερος θεματοφύλακας της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και τίποτε άλλο. 
 
Ελπίζουμε – χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις – ότι θα το κατανοήσει αυτό η κ. Κωνσταντοπούλου τιμώντας την τιμή που της έγινε.»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15