search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:14
MENU CLOSE

Ο Σταθάκης διέψευσε δημοσίευμα της Wall Street Journal που τον φέρει να δήλωσε ότι θα έχουμε πρόβλημα ρευστότητας το Μάρτιο

07.02.2015 06:30
Ο Σταθάκης διέψευσε δημοσίευμα της Wall Street Journal που τον φέρει να δήλωσε ότι θα έχουμε πρόβλημα ρευστότητας το Μάρτιο - Media

Ο Γιώργος Σταθάκης διέψευσε μέσω Twitter αργά το βράδυ της Παρασκευής, ότι στη συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους της Wall Street Journal αναφέρθηκε σε πρόβλημα ρευστότητας που θα αντιμετωπίσει το ελληνικό Δημόσιο τον Μάρτιο.

Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας Γιώργος Σταθάκης διέψευσε μέσω Twitter αργά το βράδυ της Παρασκευής, ότι στη συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους της Wall Street Journal αναφέρθηκε σε πρόβλημα ρευστότητας που θα αντιμετωπίσει το ελληνικό Δημόσιο τον Μάρτιο.
 
Συγκεκριμένα η ανάρτηση στο Τwitter έχει ως εξής: «Στη συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους της Wall Street Journal σε καμία περίπτωση δεν μίλησα για πρόβλημα ρευστότητας που θα αντιμετωπίσει το ελληνικό Δημόσιο τον Μάρτιο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι προγραμματικές δηλώσεις που θα παρουσιάσουμε στη Βουλή περιγράφουν το σχέδιο που θα αυξήσει τα φορολογικά έσοδα, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες ταμειακές ροές. Δεν θα προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα μέχρι το καλοκαίρι και την ολοκλήρωση της συμφωνίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10