search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Πρεμιέρα μέσω «photo sharing app» έκανε η Μαντόνα

09.02.2015 17:49
Πρεμιέρα μέσω «photo sharing app» έκανε η Μαντόνα - Media

Σταρ και στις νέες τεχνολογίες αποδεικνύεται η Μαντόνα! Με το «Material Girl»,  που κυκλοφόρησε σήμερα, έγινε η πρώτη  καλλιτέχνης που έκανε την πρεμιέρα ενός video μέσω ενός «photo sharing app» και η πρώτη που έκανε την πρεμιέρα τραγουδιού της στο Snap Channel.

 
Σταρ και στις νέες τεχνολογίες αποδεικνύεται η Μαντόνα! Με το «Material Girl»,  που κυκλοφόρησε σήμερα, έγινε η πρώτη  καλλιτέχνης που έκανε την πρεμιέρα ενός video μέσω ενός «photo sharing app» και η πρώτη που έκανε την πρεμιέρα τραγουδιού της στο Snap Channel. Το music video μέσα σε λίγα λεπτά  έγινε το #1Trending Topic στο Facebook!
 
Όπως έγραψε το περιοδικό Forbes  «ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, η Madonna εξακολουθεί να βρίσκει τρόπους να καινοτομεί και να παρουσιάζει την τέχνη της στις μάζες».
 
ο «Living For Love» είναι το πρώτο single από το 13ο άλμπουμ της Madonna, «Rebel Heart», που θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records στις 10 Μαρτίου και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στα  iTunes και Amazon.  
 
Τρία επιπλέον τραγούδια θα είναι διαθέσιμα με την προπαραγγελία του άλμπουμ σταiTunes στις 10 Φεβρουαρίου ενώ τα τρία τραγούδια θα παραδοθούν αυτόματα σε όσους παρήγγειλαν το άλμπουμ πριν από αυτή την ημερομηνία.
 
Χτες, η Madonna εμφανίστηκε στη 57η Τελετή των Βραβείων Grammy στο Staples Center στο Los Angeles. Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου η Madonna θα εμφανιστεί στα BRITS Awards 2015στην O2 Arena στο Λονδίνο.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:55