search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:44
MENU CLOSE

Στάθης Δρογώσης & Ηλίας Βαμβακούσης στο Σταυρό του Νότου Club

10.02.2015 12:00
oldphotosafisa_copy1423569589.jpg

Ο Στάθης Δρογώσης και ο Ηλίας Βαμβακούσης, ενώνουν τους μουσικούς τους κόσμους και… “βγαίνουν μπροστά”, 12 & 19 Φεβρουαρίου στο Σταυρό του Νότου club.

Ο Στάθης Δρογώσης και ο Ηλίας Βαμβακούσης, ενώνουν τους μουσικούς τους κόσμους και… “βγαίνουν μπροστά”, 12 & 19 Φεβρουαρίου στο Σταυρό του Νότου club!
 
Ο Στάθης Δρογώσης ανδρώθηκε μουσικά τη δεκαετία του 2000, στο club του Σταυρού του Νότου, είτε μόνος είτε σε σχήματα με άλλους σπουδαίους τραγουδοποιούς που ζήλευε παθολογικά. Μετά από 4 χρόνια απουσίας κι ενώ κατάφερε: να σπουδάσει φυσικός, να κάνει επιτέλους οικογένεια, να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, να μάθει να μαγειρεύει, να δοκιμάσει τη ψυχανάλυση -με τραγικά αποτελέσματα για τον ψυχίατρο- τελικά επιστρέφει στον “Σταυρό του Νότου” -μετά τη συμβουλή του τελευταίου- για να παίξει μουσική και να τραγουδήσει. Το έχει πια πλήρως αποδεχτεί. Είναι και θα είναι ένας μουσικάντης για πάντα.
 
Ο Ηλίας Βαμβακούσης, -όσο ο Δρογώσης ήταν μπλεγμένος με τον ψυχίατρο, την πολιτική, τη φυσική, την οικογένεια & τη μαγειρική- ψυχαναλύθηκε, τελείωσε έναν δίσκο, ετοιμάζει καινούργιο και είπε να κάνει παραγωγή και στο δίσκο του Στάθη… έτσι, για να τον υπονομεύσει πλήρως! Ο Ηλίας παρερμήνευσε το τραγούδι του Στάθη, “Έλα να βγούμε μπροστά” και όντας ρομαντικός και παρορμητικός, δέχθηκε να συνοδέψει τον Στάθη -και μια μπάντα από φοβερούς, μη ψυχαναλυμένους, αλλά εκπληκτικούς μουσικούς- σε δύο group therapy συνεδρίες στο Σταυρό του Νότου, 12 & 19 Φεβρουαρίου. Φυσικά, το έχει μετανιώσει ήδη και ας ελπίζει πάντα σε ένα καλύτερο αύριο!
 
Σταυρός του Νότου Club Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος τηλ: 2109226975 Ώρα 21.30 Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:43