search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:40
MENU CLOSE

Κομισιόν: Χαμηλές, οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup

10.02.2015 12:44
Κομισιόν: Χαμηλές, οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup - Media

Χαμηλές είναι οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα. 

Χαμηλές είναι οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα. Τόνισε ότι η Επιτροπή εργάζεται για να επιτευχθεί συμφωνία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει περιθώριο να συμβεί κάτι τέτοιο ως τις 16 Φεβρουαρίου που θα συγκληθεί και πάλι το Eurogroup.
«Είναι περιορισμένες οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας στο αυριανό Eurogroup και στη Σύνοδο Κορυφής» δήλωσε η κ. Αντρέεβα.
Εξάλλου, ερωτηθείσα για την ύπαρξη σχεδίου της Επιτροπής, δέκα σημείων, το οποίο επρόκειτο να υποβληθεί στο αυριανό Eurogroup, η Μίνα Αντρέεβα διέψευσε τις σχετικές φήμες. Όπως είπε, δεν υπάρχει σε αυτήν τη φάση σχέδιο για την Ελλάδα. Πρόσθεσε όμως, ότι οι διαβουλεύσεις μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, συνεχίζονται πυρετωδώς. Η Μίνα Αντρέεβα σημείωσε πάντως, ότι ως τώρα αυτές οι διαβουλεύσεις δεν έχουν αποδώσει καρπούς.
Τέλος, πηγές της Επιτροπής ανέφεραν ότι το ζητούμενο για να υπάρξει συμφωνία ως το Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου, είναι να μετακινηθούν όλοι από τις αρχικές τους θέσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38