search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:36
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Σκλάβες του σεξ σε φάρμες

10.02.2015 19:33
ΗΠΑ: Σκλάβες του σεξ σε φάρμες - Media

Κυκλώματα διακίνησης γυναικών, οι οποίες βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις, και η μεταφορά τους σε αγροτικές περιοχές όπου υπάρχει έλλειψη γυναικών είναι το θέμα του ρεπορτάζ του Newsweek.

 
Κυκλώματα διακίνησης γυναικών, οι οποίες βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις, και η μεταφορά τους σε αγροτικές περιοχές όπου υπάρχει έλλειψη γυναικών είναι το θέμα του ρεπορτάζ του Newsweek.
 
18.000 γυναίκες μεταφέρονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών, μετατρέποντας την χώρα στον δεύτερο μεγαλύτερο προορισμό των εμπόρων λευκής σαρκός, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.
 
Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι «αυτές οι οργανώσεις αφού κάνουν θύμα μία γυναίκα, την μεταφέρουν όπου υπάρχει δουλειά».
 
Η ιστορία της Τζάνετ, μια κοπέλα την οποία ο σύντροφός της εξώθησε στην πορνεία, ξετυλίγεται στο ρεπορτάζ. Η Τζάνετ μετακόμισε στο Κουίνς των ΗΠΑ με τον σύντροφό της κι από εκεί, μεταφέρθηκε μαζί με άλλες γυναίκες στην Βόρεια Καρολίνα όπου εξαναγκάστηκαν να κάνουν σεξ με αγνώστους.
 
«Το σώμα σου έχει πουληθεί. Είναι σχεδόν σαν να μην σου ανήκει» ανέφερε η Τζάνετ.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας αγρότης πλήρωσε 30 δολάρια για να βιάσει την Τζάνετ, καθώς η ταρίφα κυμαινόταν από 25 μέχρι 30 δολάρια.
 
Οι αρχές έχουν διαλευκάνει δύο υποθέσεις διακίνησης γυναικών από το Κουίνς σε φάρμες του Βέρμοντ. Κάποιες από τις γυναίκες μπορεί να εργαστούν σε κάποιο οίκο ανοχής της περιοχής κατόπιν συνεννόησης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31