search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:29
MENU CLOSE

H ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook: Στο Eurogroup θα βρίσκεται η Ελλάδα

11.02.2015 06:27
H ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook: Στο Eurogroup θα βρίσκεται η Ελλάδα - Media

Λίγο μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή και λίγες ώρες πριν από το πρώτο Eurogroup, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Λίγο μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή και λίγες ώρες πριν από το πρώτο Eurogroup, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook. Με μια φωτογραφία με τη χιονόπτωση έξω από τη Βουλή και τη λεζάντα:

«Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε: «Βάζουμε τους ανθρώπους αυτής της χώρας πάνω απ’ όλα. Στο Eurogroup θα βρίσκεται η Ελλάδα. Τα 10 εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες που υπέφεραν άδικα τόσα χρόνια. Οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι. Οι 2,5 εκατομμύρια φτωχοί. Οι 300.000 νέοι και νέες που έφυγαν μετανάστες στο εξωτερικό. Αυτοί θα είναι στο Eurogroup».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24