search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:29
MENU CLOSE

Βαρουφάκης vs Μέρκελ σαν σε πόστερ ταινίας (Photo)

11.02.2015 07:16
Βαρουφάκης vs Μέρκελ σαν σε πόστερ ταινίας (Photo) - Media

Ο νέος Έλληνας υπουργός Οικονομικών, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ευρώπης και όχι μόνο. Δείτε την αφίσα που κυκλοφόρησε για τη… μάχη της Ελλάδας στο Eurogroup.

Ο νέος Έλληνας υπουργός Οικονομικών, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ευρώπης και όχι μόνο. Δείτε την αφίσα που κυκλοφόρησε για τη μάχη της Ελλάδας στο Eurogroup.
 
Στο σημερινό Euroroup έχουν στραφεί τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης, καθώς η νέα ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται αυτό που ονομάζει «συμφωνία-γέφυρα». Η μάχη αναμένεται σκληρή. Και αυτό απεικονίζει και το έργο του καλλιτέχνη που ενδιαφέρθηκε για το θέμα.
 
Τελευταίο ένα πόστερ σαν να επρόκειτο για ταινία, που απεικονίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη με φόντο την καγκελάριο της Γερμανίας, την σημερινή ημερομηνία του Eurogroup και τον τίτλο: «Το τέλος της λιτότητας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27