search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:31
MENU CLOSE

Με δυσκολία …περπάτησε στην Μπερλινάλε η Σαρλότ Γκενσμπούργκ (Photos)

11.02.2015 10:03
Με δυσκολία …περπάτησε στην Μπερλινάλε η Σαρλότ Γκενσμπούργκ (Photos) - Media

Η Σαρλότ Γκενσμπούργκ αποφάσισε να τολμήσει και στυλιστικές ακρότητες. Χωρίς επιτυχία. Έτσι, λίγο έλειψε να σωριαστεί στο κόκκινο χαλί της Μπερλινάλε, όπου έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Every thing will be fine».

Δεν είναι τολμηρή μόνο στις επαγγελματικές επιλογές της, αφού είναι μούσα του αιρετικού σκηνοθετική Λάρς φον Τρίερ και έχει εμφανιστεί στις ταινίες του να κάνει σεξουαλικά όργια, να κόβει την κλειτορίδα της, κλτ.
 
Η Σαρλότ Γκενσμπούργκ αποφάσισε να τολμήσει και στυλιστικές ακρότητες. Χωρίς επιτυχία. Έτσι, λίγο έλειψε να σωριαστεί στο κόκκινο χαλί της Μπερλινάλε, όπου έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Every thing will be fine».  Η Γκεσνμπούργκ καθώς διέσχιζε το κόκκινο χαλί προσπάθησε να σταθεί όρθια όταν έχασε την ισορροπία της, να μαζέψει τα πόδια της από την τουαλέτα με το τεράστιο άνοιγμα στο πλάι, και να τιθασεύσει  τα μαλλιά της που τα έριχνε ο αέρας στο πρόσωπο της.
 
Το «Every thing will be fine» είναι μια τρισδιάστατη δραματική ταινία του Βίμ Βέντερς. Συμπρωταγωνιστής της 43χρονης κόρης της Τζέιν Μπίρκιν και του Σερζ Γκεσνμπούργκ είναι ο Τζέιμς Φράνκο.

Με τον συμπρωταγωνιστή της Τζέιμς Φράνκο

Οι συντελεστές της ταινίας: Μαρί Χοσέ Κρόζ, Βίμ Βέντερςμ Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Τζέιμς Φράνκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:30