search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24
MENU CLOSE

Καβάλα: Δωδεκάχρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά συνομηλίκους

11.02.2015 19:32
Καβάλα: Δωδεκάχρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά συνομηλίκους - Media

Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν διαπίστωσαν, μετά τη διασταύρωση στοιχείων, ότι το άγνωστο άτομο που προσέγγιζε ανήλικους και τους παρενοχλούσε σεξουαλικά, ήταν ένα 12χρονο αγόρι από την Καβάλα.

 
Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βόρειας Ελλάδας, όταν διαπίστωσαν, μετά τη διασταύρωση στοιχείων, ότι το άγνωστο άτομο που προσέγγιζε ανήλικους, στο πλαίσιο ενός διαδικτυακού παιχνιδιού και τα παρενοχλούσε σεξουαλικά, ήταν ένα 12χρονο αγόρι από την Καβάλα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 12χρονος κατηγορείται ότι προσέγγιζε ανηλίκους (από 8 έως 11 ετών) στο πλαίσιο ενός διαδικτυακού παιχνιδιού και τους ζητούσε, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μέσω chat rooms, να του αποστείλουν τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, καθώς και φίλων τους.
 
Στη συνέχεια φέρεται ότι τους έστελνε ηλεκτρονικά μηνύματα, με φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου και παρενοχλήσεις σεξουαλικού επιπέδου, γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις των γονιών τους. 
 
Σε νομότυπη έρευνα, που διενήργησε κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ οι αστυνομικές αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο διαχείρισης των παραπάνω λογαριασμών και από άλλο άτομο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:24