search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:51
MENU CLOSE

All Star Game και το πρώτο ATP World Tour 500 της χρονιάς μόνο στον OTE TV

12.02.2015 11:49
All Star Game και το πρώτο ATP World Tour 500 της χρονιάς μόνο στον OTE TV - Media

Μπασκετικό υπερθέαμα περιμένει αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV με το All Star Game από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου στο OTE SPORT 3HD. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται φαβορί στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ενώ συμμετέχει και στον αγώνα των Rising Stars Challenge…

Μπασκετικό υπερθέαμα περιμένει αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV με το All Star Game από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου στο OTE SPORT 3HD. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται φαβορί στον διαγωνισμό καρφωμάτων, ενώ συμμετέχει και στον αγώνα των Rising Stars Challenge, παίζοντας στην ομάδα των ξένων που θα αντιμετωπίσει αυτή των ΗΠΑ. Με κορυφαία ονόματα του ΝΒΑ, όπως Λεμπρόν Τζέιμς, Στίβεν Κάρι, Μαρκ και Πάου Γκασόλ, αναμένεται ένα μαγικό τριήμερο γεμάτο δράση και σούπερ θέαμα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ξεχωρίζει επίσης αυτή την εβδομάδα η διεξαγωγή του πρώτου ATP World Tour 500 της χρονιάς στο Ahoy Stadium του Ρότερνταμ, με τη συμμετοχή των καλύτερων παικτών τένις του κόσμου, Μάρεϊ, Μπέρντιχ, Ράονιτς, Βαβρίνκα και Ντιμιτρόφ. Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, θα προβληθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο OTE SPORT 6HD.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η προβολή της ταινίας του Αλέν Ρενέ Δεν Έχετε Δει Τίποτα Ακόμα!, σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD και στο ίδιο κανάλι η τελευταία ταινία του Σαμ Ράιμι Oz: Μέγας και Παντοδύναμος με τους Τζέιμς Φράνκο, Μισέλ Γουίλιαμς, Μίλα Κούνις και Ρείτσελ Βάις, ενώ στο OTE CINEMA 2 συνεχίζεται το αφιέρωμα σε βραβευμένες ταινίες, με τα Οσκαρικά Capote, Dead Man Walking και Είμαι ο Έρωτας, μεταξύ άλλων. Οι νέες σειρές του ΟΤΕ TV, Girlfriends’ Guide to Divorce, Fortitude και Orange is the New Black συνεχίζονται με νέα επεισόδια, ενώ το εξαιρετικό The Killing επιστρέφει στο κανάλι FOX με τον 4ο και τελευταίο κύκλο.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν επίσης το αφιέρωμα του FOX Life στο άλμπουμ Cheek to Cheek, όπου ο Tony Bennett και η Lady Gaga διασκευάζουν κλασικά τζαζ κομμάτια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:49